WELKOM BIJ BLOOM!!

Foto's: Richard van Egmond

MET BLOOM TUSSEN DE BLOEMEN!

Popkoor Bloom is nog aan het nagenieten van haar deelname aan de Passie van Noordwijkerhout. Maar we hebben niet stilgezeten en onze repetitieavonden waren dan ook gevuld met de voorbereiding van diverse optredens in de Bollenstreek. Op zondag 7 mei 2023 is Bloom te bewonderen tussen de bloemen bij Tulip Experience Amsterdam Delfweg 37 in Noordwijkerhout. Een diversiteit  aan Engels en Nederlandstalige liedjes, van ingetogen tot vrolijk uitbundig.. zal klinken over de bollenvelden.

 

U bent van harte welkom op zondag 7 mei 2023 bij Tulip Experience Amsterdam Delfweg 37 in Noordwijkerhout.

 

Het eerste optreden start om 13.00 uur en een tweede begint om 13.45 uur.

 

En nu maar hopen dat de zon zich op deze muzikale middag veelvuldig zal laten zien!

BLOOM ZINGT MET PASSIE

Popkoor Bloom zingt vol passie in de Passie van Noordwijkerhout, op vrijdag 7 en zaterdag 8 april.

 

De Passie van Noordwijkerhout presenteert met trots hun nieuwe show voor Pasen, genaamd "Passie in Concert". Deze voorstelling zal plaats vinden op vrijdag 7 april en zaterdag 8 april in het speciaal voor de show gemaakte 'WAM Pennings Tulpentheater' Herenweg 348a in Noordwijkerhout.

 

De Passie van Noordwijkerhout is blij om een getalenteerde cast van spelers, solisten, koor en musici te presenteren, die gezamenlijk zorgen voor een indrukwekkende en ontroerende voorstelling. De band zal de prachtige muziek van de show live verzorgen. Het gelegenheidskoor bestaande uit leden van het Revoice en Popkoor Bloom zullen de voorstelling naar een hoger niveau tillen. 

 

Kaarten zijn verkrijgbaar:

- Echte bakker van Eeden, P.J. Warmerdamstraat De Zilk

- Vink Multimedia, Havenstraat 9a Noordwijkerhout

- Reisbureau de Haan, Kerkstraat 43b Noordwijk

 

Er zijn zitplaatsen en toegang is inclusief consumptie voorafgaand aan de voorstelling. Voor meer informatie kijk op de facebookpagina van de Passie of neem contact op via passievannoordwijkerhout@gmail.com 

 

Wij kijken er naar uit om u te verwelkomen!

The Best of Scratch 2023

Een groot deel van Popkoor Bloom nam deel aan de jubileum editie The Best of Scratch 2023 georganiseerd door Robin en Tim 

Het was de 10de Scratch en vond plaats in Muziektheater De Ontmoeting te Rozenburg. In totaal waren 60 deelnemers aanwezig. De ingestudeerde nummers werden 's avonds ten gehore gebracht. Het was een intensieve maar ontzettend leuke en geslaagde dag. Hoe leuk om met een samengesteld koor van maar liefst 60 zangers en zangeressen in één dag zoiets neer te zetten. 

 

Wat een leuke en leerzame manier om zo met muziek bezig te zijn!

 

Dank aan de organisatie Robin en Tim en dank aan de verzorging en gastvrijheid bij Muziektheater De Ontmoeting. 

KERST MET BLOOM

Bloom geeft in december maar liefst zes bijzondere concerten. Zo is Bloom op zaterdag 10 december te gast bij de Kerstmarkt in Haarlem. Daar wordt twee keer opgetreden in de historische Gravenzaal van het Haarlemse Stadhuis.

Op zondagmiddag 11 december brengt Bloom de bewoners van woonzorgcentrum Jeroen in Noordwijk in kerststemming en op dinsdagavond 13 december laat Bloom haar kerstklanken horen in woonzorgcentrum Gerto in Voorhout.

 

Winkelend publiek

Op zaterdagmiddag 17 december verhoogt Bloom de kerstsfeer in het centrum van Noordwijkerhout, waar het winkelend publiek kan genieten van liedjes als Jingle Bells, Let it snow en Santa’s Party.

Zondagmiddag 18 december is Bloom te zien en te beluisteren in het dorpshart van Lisse om ook daar de shoppende bezoekers in een gezellige kerststemming te brengen.

 

Kerstdiner

Als kers op de taart maakt Bloom op maandagavond 19 december haar opwachting tijdens het Kerstdiner van Stichting Met Je Hart in Restaurant de Witte Raaf te Noordwijkerhout. Tussen de gerechten door trakteert Bloom haar toehoorders op een warm en muzikaal kerst-onthaal.

 

Avond

Kerstmis staat voor vrede, verbroedering en samen zijn. Daarom staat o.a. het lied “Avond” van Boudewijn de Groot (arrangement Jetse Bremer) op de kerst-setlist.

De uitvoering van “Avond” door Popkoor Bloom is te zien op YouTube.

VACATURES BASSEN EN TENOREN

Bloom is dringend op zoek naar bassen en tenoren.

 

Vooruitzicht

We hebben gelukkig een bomvolle agenda in 2022, met alleen maar mooie concerten op toffe locaties. Half oktober starten de voorbereidingen op een serie kerstconcerten in december. Een fantastisch vooruitzicht voor kandidaat leden. Leren door te ervaren.

 

Populair

Bloom bestaat inmiddels 15 jaar en is niet alleen erg populair in de Bollenstreek, maar ook ver buiten de regio. Jaarlijks staan er gemiddeld zo’n 15 concerten op de agenda. Bloom staat bekend om haar prachtige –vaak 6 tot 8 stemmige- arrangementen. Door te werken met variaties in zettingen en opstellingen zijn concerten van Bloom niet alleen een lust voor het oor maar ook voor het oog. Met een uitgebreid en afwisselend repertoire weet Bloom haar publiek te blijven boeien. Van Engels- en Nederlandstalig tot ballads, uptempo en rap; Bloom heeft het allemaal in huis.

 

Talent

Denk jij te beschikken over een sonoor basgeluid of een krachtig tenorgeluid? Zing je graag en wil je dat ook buiten de badkamer laten horen? Dan zou je bij Bloom wel eens prima uit de verf kunnen komen. Bloom bestaat uit zo’n 30 mensen die niet alleen gezelligheid zoeken, maar ook optredens van hoog niveau nastreven. Er wordt veel en vaak gelachen, onder de humorvolle leiding van dirigent Tim Quak.

 

Aanmelden

 

Meld je aan via info@popkoorbloom.nl en kom een keer vrijblijvend kijken. Bloom repeteert elke dinsdagavond van 19:45 uur tot 22.00 uur.

VRIJHEIDS FEESTJE SUCCESVOL GESLAAGD!

Twee voorstellingen

Met twee voorstellingen op één dag werd het thema “Niet te stoppen” voor ons letterlijk een feit. Maar wat was het fijn om na meer dan twee jaar op het toneel te staan voor een laaiend enthousiast publiek. Wij zagen onze toeschouwers zichtbaar genieten van een bruisend programma vol muziek, dans en entertainment! Het is ons gelukt om, met onze steeds wisselende opstellingen en energieke uitstraling, samen met de vier dansgroepen en het combo de betekenis van “vrijheid” voortreffelijk vorm te geven. Met staande ovaties als resultaat. Daar zijn we super trots op en onmetelijk dankbaar voor.

 

Geslaagd

 

De uitvoering van onze theaterconcerten heeft heel wat voeten in de aarde gehad voordat ze definitief konden doorgaan. Ze stonden oorspronkelijk gepland op 14 en 15 maart 2020, maar moesten 2 dagen voor de uitvoering worden geannuleerd wegens de eerste lockdown. Twee nieuwe data werden gevonden, namelijk zaterdag 27 november en zondag 28 november 2021. Maar ook de doorgang van deze concerten kwam door coronamaatregelen onder druk te staan. Met wat schuifwerk werd het optreden van zondag verplaatst naar zaterdagmiddag en kon het optreden van zaterdagavond ook nog doorgaan.

 

Foto: Richard van Egmond

BLOOM is Engels voor bloei en staat voor bloeitijd/bloementijd refererend aan de Bollenstreek, maar is ook synoniem van groei, ontplooiing, ontwikkeling, vlucht, ontluiking, prosperiteit en voorspoed.